وقتی که مصرف لبنیات را متوقف میکنید، سیستم ایمنی بدن احتمالا ضعیفتر و آسیبپذیرتر میشود. این مشکل عمدتا به کمبود ویتامین B۱۲ در بدن برمیگردد که به میزان مطلوبی در محصولات لبنی وجود دارد. این ویتامین به تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک میکند و در مبارزه با باکتریهای مضر نیز به بدن یاری میرساند.
1 ) - ممکن است کمتر به سردرد مبتلا شویداین قضیه به نوعی ترکیب شیمیایی طبیعی به نام تیرامین برمیگردد که عمدتا در پنیرها یافت میشود و میتواند برای بعضی از افراد مانند عامل محرک در سردرد و میگرن عمل میکند.
ممکن است که شما واقعا به عدم تحمل لاکتوز مبتلا نباشید، اما آمارهای US National library of Medicine نشان میدهند که ۶۵ درصد از مردم جهان در هضم شیر با مشکل مواجه میشوند. دلیلش این است که بدن بسیاری از افراد فاقد آنزیمی به نام لاکتاز است که دقیقا برای هضم صحیح و کامل شیر گاو باید در بدن وجود داشته باشد.
در این حالت اگر محصولات لبنی را از رژیم غذایی کنار بگذارید، وضعیت گوارشتان بهتر خواهد شد و کمتر هم نفخ خواهید کرد.
بهبودی در وضعیت گوارش میتواند از پیامدهای قطع مصرف لبنیات باشد، اما این کار لزوما سلامت رودهها را بهتر نمیکند. درواقع، دستگاه گوارش انسان دارای انواع مختلفی از باکتریهای مفید و مضر است. محصولات لبنی خاصی مانند ماست یونانی و کفیر حاوی باکتریها مفید و پروبیوتیکها هستند که سلامت رودهها را تقویت میکنند.
بنابراین، اگر لبنیات را از رژیم غذایی حذف کنید، باید جایگزین مناسبی برای تامین این باکتریهای مفید و پروبیوتیکها داشته باشید. استفاده از قرصهای پروبیوتیک میتواند یکی از جایگزینهای مناسب باشد.
محصولات لبنی حاوی ترکیبات ضروری و مهمی برای بدن هستند که کمبودشان در بدن قطعا مشکلساز میشود. درواقع،کلسیم و ویتامین D ،دو مورد از مهمترین مادههای مغذی موجود در محصولات لبنی بهشمار میروند و افرادی که این محصولات را از رژیم غذایی خودشان کنار میگذارند، باید فکری هم برای تامین ترکیبات ضروری داشته باشند.
استفاده از ماهیهای چرب مانند سالمون و ساردین که هر دو از منابع خوب برای دریافت کلسیم هستند، شیوه مطلوبی برای جبران کردن این کمبود محسوب میشوند. بعضی از شیرهای گیاهی غنیشده با ویتامین D و کلسیم نیز گزینههای مناسبی بهشمار میروند.
وقتی که مصرف لبنیات را متوقف میکنید، سیستم ایمنی بدن احتمالا ضعیفتر و آسیبپذیرتر میشود. این مشکل عمدتا به کمبود ویتامین B12 ،در بدن برمیگردد که به میزان مطلوبی در محصولات لبنی وجود دارد. این ویتامین به تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک میکند و در مبارزه با باکتریهای مضر نیز به بدن یاری میرساند.
یکی از درشتمغذیهایی که از طریق مصرف لبنیات به بدن میرسد، پروتئین است. توجه داشته باشید که این درشتمغذی برای عضلهسازی و کمک به عملکرد صحیح در اندامها و استخوانهای بدن ضروری است. درحالی که مواد غذایی دیگر هم دارای پروتئین هستند، اما افرادی که لبنیات را از رژیم غذایی کنار میگذارند، باید دقت بیشتری در دریافت پروتئین داشته باشند.
منبع:سلامتیسم